Vitorlás kvízzel  és mancsaft adatbázissal készül a szezonra a Women On Water Hungary

Egy éve ilyenkor otthon ültünk home office-ban és vártuk, mikor és hogyan mehetünk majd vízre: most is hasonló helyzetben vagyunk, így addig is – miközben az MVSz közleményeit figyelitek arról mikor és hogyan vitorlázhatunk – hangolódjatok velünk együtt a szezonra és töltsétek ki a Women On Water Hungary vitorlás kvízjátékát!

A kvízjáték természetesen nem csak lányoknak, sőt, nem is csak versenyzőknek szól, hanem mindenkinek, aki tesztelni szeretné a téli kényszerszünet alatt esetleg megkopott ismereteit. A játék partnerének, a BMW Leier Autónak köszönhetően a kitöltők között kisorsolásra kerül 3 db 46.000 Ft értékű BMW Yachtsport ajándékcsomag, emellett minden kitöltő 15%-os kedvezményt vehet igénybe a BMW Leier Autó webshopjában.

A kvízjáték ITT található!

Azokat a vitorlázó lányokat, nőket, akik fejleszteni szeretnék elméleti és gyakorlati tudásukat, vagy egyszerűen szeretnének többet vitorlázni, várja a Women On Water Hungary közössége: ha csatlakoztok, nemcsak elméletben és gyakorlatban építhetitek a segítségükkel vitorlázó tudásotokat, de megismerhettek új hajókat is, valamint találkozhattok olyan vitorlázókkal, akiknek szintén szenvedélyük ez a sport. A WOW közösséghez itt lehet csatlakozni.

Azok számára pedig, akik versenyezni is szeretnének, a WOW Hungary női mancsaft adatbázist indít: regisztráljatok, adjatok meg néhány infót a vitorlázó tudásotokkal, tapasztalatotokkal kapcsolatban, és a WOW amint lehetőség nyílik rá, összeköt benneteket olyan csapatokkal, akik épp hozzátok hasonló legénységet-leányságot keresnek! Az adatbázisba itt lehet regisztrálni.

További hírekért, játékokért és lehetőségekért kövessétek a Women On Water Hungary és oldalát, illetve az igazi közösségi élményért csatlakozzatok a !

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.