Sikeres Steering the Course napokat zártak a hölgyek

A World Sailing Steering the Course nevű nemzetközi női vitorlás fesztiváljának mayarországi rendezvényeként a Magyar Vitorlás Akadémia május 27-én Női Vitorlás Workshopot tartott az érdeklődő hölgyeknek, míg a Magyar Vitorlás Szövetség másnap, május 28-án női csapatoknak szervezett versenynapot az Alsóörs Marinában.

Az eseményen női edzők, versenyrendezők, versenyfotósok meséltek életpályájukról, valamint bemutatkoztak a kizárólag női vitorláscsapatok és az érdeklődők megismerkedhettek az Év Ifjúsági Női versenyzőjével, Fehér Borókával, aki sikert-sikerre halmoz nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi mezőnyben is. Az esemény háziasszonya Farkas Laura színész-műsorvezető volt – adta hírül a hunsail.hu.

A beszélgetések visszanézhetőek a Vitorlázz Itthon facebook oldalán és hamarosan elérhető lesz majd a workshopon készült kisfilm is.

Másnap, május 28-án szombaton, lezajlott az immár hagyományosnak mondható, második alkalommal megrendezett, kizárólag női csapatokokból álló vitorlásverseny is. A pályaversenyen 6 csapat 32 versenyzője 4 darab J24-es hajóban mérte össze tudását.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.