Sport

Idén harmadszor rendezi meg június 6-7-én a Spartacus Vitorlás Egylet a nagyhajós mezőny egyik legizgalmasabb erőpróbáját, a Balatonföldvár-Balatongyörök-Balatonföldvár éjszakai túraversenyt: az Ezüst szalag az év első hazai vitorlásversenye lesz.
Hirdetés – A vitorlázás legjobb kiegészítő sportja az állva evezés, mert akkor is a vízen lehetsz, ha nincs jó szél. A felfújható SUP-ok pedig lehetővé tették, hogy könnyedén magunkkal vihessünk a hajóra a deszkánkat.
Hirdetés – A hamarosan kezdődő szezon kitűnő apropó arra, hogy megvizsgáljuk a vitorlázáshoz használt ruhatárunkat, és beszerezzük, amire szükség van. Ennek az egyik kulcseleme a vitorlás cipő.
Fordulatos és szoros versenyeket hozott az athéni Finn Európa-bajnokság utolsó versenynapja: Berecz Zsombor sikerrel őrizte meg a második helyét az összetettben.
Nagyszerűen nyitott az athéni Finn dinghy Európa Bajnokságon Berecz Zsombor: minden futamban az első tízen belül ért célba a második napon.
Öt futam után az 5. helyen tartózkodik a finn dinghy Európa-bajnokságon Athénben a hajóosztály magyar világbajnoka, Berecz Zsombor.
Kövess minket a Facebookon is.