Hírek

Természetanya megnyomta a reset gombot – írta Facebook csatornáján Dee Caffari vitorlásversenyző, aki számos hasznos tippel szolgál azzal kapcsolatban, hogyan kezeljük az elszigeteltséget.
Április közepén hozhat döntést a Magyar Vitorlás Szövetség a Kékszalag elhalasztásáról. Az évadnyitót biztosan nem tartják meg. A járvány még jobban összekovácsolhatja a hazai vitorlázókat, a lemondott olimpia viszont nehéz helyzetbe hozta az olimpikonjainkat. Holczhauser András főtitkár a vitorlazzitthonnak adott interjújában a kialakult helyzetet elemezte.
A kialakult helyzet az élsportolóknak is feladja a leckét. Érdi Máriát, tokiói olimpiai kvótás vitorlázónkat kérdeztük, hogyan oldja meg a napi edzéseket, miután egy elmaradt spanyolországi versenyről hazautazva önkéntes karanténba vonult.
A német Hanse csoport központi közleményben, a balatonfűzfői Aqwia Kft. pedig Facebook-csatornáján nyugtatja az esetleg aggódó vásárlókat, hogy a kialakult helyzetben is zavartalan a gyártás, és a munkavállalók is biztonságban vannak.
Kövess minket a Facebookon is.