Nevet vált a Black Jack

Mostantól Team Kaáli néven áll rajthoz a balatoni vitorlás versenyeken évek óta meghatározó szereplőnek számító Black Jack nevű katamarán, amelynek eddigi legjobb eredménye a Kékszalagon 2020 évben elért második helyezése volt.

A Black Jack a jövő évi szezonban már új néven, TEAM KAÁLI-ként indul a versenyeken.

„A svájci gyártású, Decision 35-ös hajót pár éve vásároltam, azóta menedzseli Nagy R. Attila a hajót és a csapatot” magyarázta Kaáli Nagy Géza professzor, aki a lombikbébi kezeléseket végző Kaáli Intézetek alapítójaként vált közismertté. Intézetei két éve állami tulajdonba kerültek, ezt követően a professzor a felszabaduló energiáit elsősorban hobbijainak szenteli: a veterán autó gyűjteményének otthont adó dörgicsei Kaáli Autó-Motor Múzeumnak és a vitorlázásnak.

A TEAM KAÁLI az idei telet már új kikötőben, Balatonalmádiban tölti, ahol a szükséges felújításokat és változtatásokat fogják elvégezni rajta. A nagy vitorlákon a Kaáli Autó-Motor Múzeum négy méteres átmérőjű logója lesz látható. Kaáli professzor munkáját mind a múzeumban, mint a versenyvitorlázásban továbbra is Nagy R. Attila – vagy ahogy a vitorlás sport szerelmesei ismerik: Rozsda – segíti.

„Bizakodva tekintünk a jövőbe, hiszen múzeumunk már nemcsak országosan, de nemzetközileg is ismertté vált” fejezte be a professzor és hozzátette, hogy reméli, hogy a TEAM KAÁLI is hasonló sikereket fog elérni.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.