Women On Water a Kékszalagon

Női kormányos egy csúcskatamarán fedélzetén, a női csapattagokat jelző egyedi WOW zászló, a legjobb fotókért járó értékes különdíjak és Magyarország legnagyobb női vitorlás közösségének támogatása várja a Kékszalagon résztvevő lányokat és nőket!

Július 30-án rajtol Európa leghosszabb tókerülő versenye, az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. Kiemelt esemény ez a Women On Water számára, mivel a verseny újkori történetében első alkalommal indul el egy akár a dobogóra is esélyes katamarán női kormányossal a fedélzetén. A GET The RED Sailing Team kormányosa Virág Flóra, a csapat tagjai Molnár Dávid, Nagykovácsy István, Koncz Ádám, Takácsy Levente, Goldfinger Dárió lesznek. A Women On Water Hungary büszkén támogatja az első női nagykatamarán kormányost és csapatát a Kékszalagon: szurkoljatok velünk Flóráéknak!

Tűzd ki te is a magenta zászlót!

Nem csak a GET The RED hajó fedélzetén lesz nő a versenyen, számunkra pedig minden induló fontos! Nemrég indítottuk el felhívásunkat a nagyhajós vitorlázók felé: a versenylobogóhoz hasonló, a hajó merevkötélzetére erősíthető zászlót ajándékozunk azoknak a hajóknak és csapatoknak, akiknek tagjai között nők is vitorláznak. Aki tehát büszke női csapattagjaira, vagy ő maga nőként egy vitorlás csapat tagja, jelentkezzen a WOW Hungary elérhetőségein, hogy átadhassuk számára a WOW zászlót! Nagyon örülnénk, ha a Kékszalagon sok hajó állna rajthoz a magenta színű WOW lobogóval, így mutatva meg a nők jelenlétét a vitorlássportban.

A zászlók átadásának apropójából a rajt előtti napon, 2020. július 29-én délután WOW zászlópikniket szervezünk Balatonfüreden, partnereink, a Quantum Sails és a Lakepro Rigging központjának udvarán (Balatonfüred, Zsigmond utca 12.)! 16 és 20 óra között szeretettel várjuk minden hajó képviselőjét, nőket és lányokat, férfiakat és fiúkat, akik szeretnének magenta zászlót tűzni a hajóra, amin vitorláznak. Találkozzunk, beszélgessünk egyet a verseny előtt, vagy csak ugorjatok be hozzánk, és kapjátok fel gyorsan a WOW zászlót!

A Kékszalagon indulók számára szeretnénk hasznos útravalót is adni, ezért július 29-én 18:30-kor Rauschenberger Miklós sokszoros magyar bajnok, sikeres Kékszalag versenyző meteo és taktikai elemzéssel vár beneteket a helyszínen. Az előadás mellé támogatónk, a Horizont sörök jóvoltából a készlet erejéig vendégül látunk benneteket egy BELLE SAILOR kézműves sörkülönlegességre!

Adj hírt magadról, készíts képet a WOW pillanatok fotójátékba, és nyerj 10.000 Ft értékű ILCSI utalványt!

Ha te is ott leszel a Kékszalagon, adj hírt magadról: küldj nekünk fotókat, helyzetjelentéseket! Örökítsd meg a versenyt, és oszd meg élményeidet! Készíts fotót a rajtról, a bója vételekről, kreuzról és hátszélről, naplementéről, napkeltéről, vagy bármilyen egyéb emlékezetes pillanatról! Töltsd fel a Women On Water Hungary Facebook csoportba, vagy küldd el nekünk üzenetben, e-mailen, hadd szurkoljunk nektek mi is! Folyamatosan frissülő hírfolyamban szeretnénk hírt adni minden nőről, lányról, aki részt vesz a Kékszalagon!

A Kékszalagon készült fotókkal 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt is nyerhetsz!

WOW fotókat készíteni most nem csak a pillanat megörökítése miatt érdemes: a legjobb képekkel fantasztikus ajándékokat is lehet nyerni!

2020. augusztus 31-ig tart WOW Pillanatok fotójátékunk, melynek keretében a legtöbb szavazatot elért, Women On Water – Nők a fedélzeten témában készített képek feltöltői a tó legmenőbb katamaránjainak a fedélzetén vitorlázhatnak majd egy előre egyeztetett időpontban, vagy szuper Rooster vitorlázó ruhákat nyerhetnek!

Támogató partnerünk, az ILCSI segítségével viszont a Kékszalag alatt készült legjobb képek most extra nyereményt is hozhatnak: a 3 legsikeresebb kép készítője egy-egy 10.000 Ft értékű ILCSI webshop vásárlási ajándékot kap!

Nevezz fotóddal a WOW Pillanatok játékba:

Készíts képet Women On Water – Nők a fedélzeten témában 2020. július 29. és augusztus 2. között úgy, hogy a képen látszódjon a KÉKSZALAG lobogó is, amit a nevezéskor adnak át a versenyzőknek, valamint a WOW zászló, amit a Women On Water Hungary-től kérhetnek azok a csapatok, akiknek nő van a fedélzetén.

A képet töltsd fel az instagramra #wowpillanatok hashtag-gel, vagy közvetlenül a játék weboldalán, és bíztasd barátaidat, hogy szavazzanak a fotódra!

Az ILCSI vásárlási utalványokat az a 3 legtöbb szavazatot elért fotó nyeri, amely megfelel a játékszabályzatban leírt feltételeknek.

Sok új élményt, jó versenyzést kívánunk mindenkinek, aki részt vesz az idei Kékszalagon, de különösen a lányoknak és nőknek! Hajrá csajok, szurkolunk nektek! Legyen ez a Szalag a közös élményünk is!

 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.