Vége a visszaszámlálásnak, nyit a Budapest Boat Show!

Csütörtökön a szakmai nappal nyílik az idei Budapest Boat Show, és minden jel szerint ez lesz az elmúlt évek legnagyobb kiállítása. Idén 80 kiállító mutatkozik be, a tavalyinál ezer négyzetméterrel nagyobb területen. Mi kint leszünk, várunk mindenkit a standunknál!

A Vitorlázás Magazin standja a Hungexpo G pavilonjában, közvetlenül a színpad mellett található. Stábunk a kiállítás mind a négy napján kedvezményes előfizetési akciókkal vár mindenkit – és persze érdeklődve hallgatjuk érdekes történeteiket, témajavaslataikat is. Idén a szerkesztőség tagjai mellett nemcsak állandó jogi szakértőnk dr. Csicsely Tamás áll rendelkezésükre jogi/szabályzási kérdésekkel kapcsolatban, hanem technikai szakértőnk, Nádasdy András is szívesen ad felvilágosítást műszaki ügyekben.

Persze, nemcsak miattunk érdemes kilátogatni a kiállításra, hiszen a programokat tekintve idén sem csalódnak majd a látogatók. A kiállítás színpada ismét négy napon keresztül folyamatosan zajló előadásokkal készül, ahol az olimpiai felkészüléstől kezdve a Kékszalag esélylatolgatón át egészen a Raffica négy tó győzelméig számos témát érintenek a résztvevők. Ahogy a rutinosabb látogatók már megszokhatták kialakításra kerül a Programsziget is, ahol vitorlásszimulátor várja az érdeklődőket, de ismét élőben lesz követhető az amatőr hajóépítők munkája is, akik a kiállítás alatt készülő hajót a Bemutató Medencében ki is próbálják az utolsó napon.

A Budapest Boat Show a tavalyi sikernek köszönhetően ismét az Utazás kiállítással várja a látogatókat, így a hajókiállítás mellett a szomszédos A pavilont elfoglaló számtalan program is bejárható lesz a belépőjeggyel.

Kishajóvezetői engedéllyel rendelkezők számára a kiállítás látogatása vasárnap díjtalan.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.