Benji vezetett egy ideig a harmadik futamon!

A második helyen vette az első bóját, majd vezetett is egy rövid ideig a Tokiói Olimpia harmadik futamán Vadnai Benjamin. Sajnos, a futam vége nem sikerült ilyen jól, de a magyar versenyző a 9. helyről várhatja a folytatást.

A Laser hajóosztály harmadik futamában a magyar vitorlázó a kiváló rajt után a második helyen ért az első bójához, és ezt a pozícióját megtartotta, sőt a második kör végén az első helyen vette a bóját! Sajnos a harmadik kreuz szakasz nem sikerült jól neki, visszacsúszott a 13. helyre, ám a hátszélben még javított pár pozíciót és végül a nagyon előkelő kilencedik helyen ért célba. Ezt a futamot a svéd Stalheim Jesper nyerte. Három futam után Vadnai Benjamin a kilencedik helyről várja a folytatást, továbbra is a finn Tapper Kaarle áll az élen.

Az előző futamon Benjamin a kimondottan erős szeles időben végül a 21. helyen végzett. Három kört kellett teljesítenie a 35 fős mezőnynek, ami a magyar vitorlázónak jól jött, hiszen az első kör végén a 28., a második végén pedig a 26. helyen állt, ám a harmadik körben öt pozíciót tudott előre lépni. A futamot a montenegrói Dukic Milivoj nyerte.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.