Pünkösdi Regatta: két helyen lehet ma jelentkezni

Alsóörsön és Balatonföldváron is lehet ma még jelentkezni 17 és 22 óra között a második legnagyobb versenyre, a Pünkösdi Regattára.

Alsóörsön és Balatonföldváron is lehet holnap helyszínen jelentkezni 17 és 22 óra között a második legnagyobb versenyre, a Pünkösdi Regattára. 

Az idei regattával kapcsolatos újdonság, hogy a vasárnapi Öböl Kupán külön kategóriában mérettethetik meg magukat az amatőr vitorlázók is. Erre szombaton, 17 és 20 óra között jelentkezhetnek a helyszínen az MVSZ-tagsággal nem rendelkező érdeklődők.

A Pünkösdi Regatta szombaton indul, az első etapban Balatonföldvárról Keszthelyre megy a mezőny. Vasárnap Keszthely-Szigliget-Zalatorkolat-Keszthely a pálya, hétfőn pedig Keszthely-Révfülöp az irány. A teljes verseny távja meghaladja a 100 kilométert, így a Pünkösdi Regatta nem csak a résztvevők létszámát, hanem sportértékét tekintve is a második helyre sorolható a balatoni versenyek között.

Az idei verseny mellett vasárnap egy rendkívüli látványosságra is sor kerül: a Quantum Speed Cup futam keretében Liberák mérkőznek meg katamaránokkal a partról is jól szemmel követhető, többkörös stadionverseny keretében.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.