Idén nem lesz Pünkösdi Regatta

A szervező Túravitorlásklub Elnöksége (TVSK) és a Magyar Vitorlás Szövetség erőfeszítései ellenére a PÜNKÖSDI REGATTÁT a klub 2023-ban sajnos nem tudja megrendezni – közölte Facebook oldalán a TVSK. 

A vitorlásklub bejegyzésében azt írja: az ok részben a klub elnökének lemondása, részben az ehhez kötődő tisztújítás, illetve a klub elnökségének működését korlátozó közgyűlési határozat, másrészről a verseny nehéz szervezési körülményei (helybiztosítás vízen, parton) voltak.

A verseny törlésére a Magyar Vitorlás Szövetség is reagált. Facebook oldalukon azt írják: a MVSZ elnöksége sajnálattal vette tudomásul, hogy a TVSK elnökségében történt változások miatt a klub 2023-ban nem tudja megrendezni a Pünkösdi Regattát. A fennálló helyzet miatt nem jött létre megállapodás a Pünkösdi Regatta szervezőjével, a törvényes határidőig a TVSK nem tudta beszerezni a verseny megrendezéséhez szükséges engedélyeket, ezzel a verseny megszervezése az MVSZ felajánlott segítsége ellenére is ellehetetlenült – írta a vitorlazzitthon.hu

Nyitóképünk a 2021-es Pünkösdi Regattán készült

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.