Új edzőmotorosok a kluboknak

Tizenöt vadonatúj, Bravo 6.0-ás edzőmotoros segíti a klubok munkáját jövőre európai uniós támogatásból.

Tizenöt vadonatúj, Bravo 6.0-ás edzőmotoros segíti a klubok munkáját jövőre európai uniós támogatásból.

A Magyar Vitorlás Akadémia nonprofit szervezet által kiírt eszköz- és szolgáltatás-fejlesztés pályázatára, az MVSZ klubjai pályázhattak, többek között motorosokra is. A BravoBoats a pályázat egyik nyerteseként összesen 15 db Bravo 6.0 edzőmotorost szállított le 9 vitorlás klub számára.

A BravoBoats elkötelezett támogatója a magyar vitorlás sportnak. A cég büszke arra, hogy ott lehet a hazai vitorlázás élvonalában, saját, magyar fejlesztésű, új generációs motorosaival. 2018-ban számos hazai és nemzetközi vitorlás versenyen a BravoBoats edző, rendező és jury motorosai, kísérő- és média hajói segítették a sportolókat, edzőket, sport szakembereket a sikeres szereplésben – hangsúlyozta a cég sajtóközleményében. A BravoBoats különleges motorosa segítette Berecz Zsombort is a 2018. évi finn dingi világbajnoki címénél, akárcsak a 2020-as tokiói olimpiára való felkészülésben és majd az olimpiai játékok során is.

A BravoBoats 2015 óta sorozatban gyártja a magyar fejlesztésű edző és kísérő motorosokat. Az alapkoncepciót a Flaar Boats mérnökeivel közösen alakították ki.  Az üvegszál/vinilészter szerkezetű hajótestet – a lehető legkönnyebb és legerősebb szerkezet elérése érdekében – vákuminjektálással építik meg.

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.