Megvannak a Boat Show legjobb újdonságai

A Bavaria E34 Sedánt választotta a szakzsűri a Budapest Boat Show leginnovatívabb hajójának. A második helyen a rekreációs célú vitorlázást elősegítő különleges kialakítású hajó, az RS Connect, a harmadik pedig a jet-ski és a motorcsónak előnyeit egyesítő Sealver Wave Boat 440-es lett.

A Bavaria E34 Sedánt választotta a szakzsűri a Budapest Boat Show leginnovatívabb hajójának. A második helyen a rekreációs célú vitorlázást elősegítő különleges kialakítású hajó, az RS Venture Connect ParaSail, a harmadik pedig a jet-ski és a motorcsónak előnyeit egyesítő Sealver Wave Boat 444-es lett.

A kifejezetten a Balatonra, a hazai márkaképviselet bevonásával kifejlesztett Bavaria E34 Sedan elektromos hajó nyerte a Budapest Boat Show innovációs díját az idén. A második helyre a mozgáskorlátozottak hajózását lehetővé tevő RS Venture Connect ParaSail-t sorolta a szakzsűri (amelynek a Vitorlázás Magazin főszerkesztője is tagja volt). A hajók között a Hírös Yacht Kft. által forgalmazott, a jet-ski és a motorcsónak előnyeit egyesítő Sealver Wave Boat 440-es lett.

A kapcsolódó felszerelések közül a Style Jacht Kft által forgalmazott, a versenyzők számára nagy segítséget jelentő NS360 Pro vezeték nélküli taktikai kompaszt ítélték a legjobbnak. A második a DSPA5 nagyteljesítményű kézi tűzoltó eszköz lett, amely (mondanunk sem kell) nagyon hasznos felszerelés lehet egy hajón. A harmadik helyen egy okostelefon applikáció végzett. A DOQdrive magán hitelesítő mobil megoldás segítségével többek között balesetek helyszíneit és időpontját rögzíthetjük bizonyíték-értékű módon.

A Budapest Boat Show innovációs pályázatának legjobbjait a Vitorlázás Magazin következő, 2018/2-es számában bemutatjuk.

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.