Különleges előadások a Kékszalag mellett

Füreden folytatódik a BalatONkoncert ingyenes minifesztivál-sorozat, amelynek keretében számos zenei programra kerül sor Balatonfüreden, a Tagore sétány előtti vízterületen felállított vízi színpadon. A hétvégén fellép többek között a The Biebers és a New Level Empire – a nézők számára teljesen ingyen.

A Kékszalag helyszínén, Balatonfüreden pörög tovább a BalatONkoncert ingyenes programsorozat, amelynek első állomása a múlt hétvégén Balatonkenesén volt. A szerdai nyitónapon a Princess Hegedű Trió lépett fel kvartett kísérettel, a csütörtöki bulit az egészen újfajta punk-rockot játszó Firkin nyitja, utánuk a The Biebers lép fel este 21 órától a Tagore sétány előtti vízterületen felállított különleges víziszínpadon.

Pénteken a Friday Fever partyzenekar nyit, aztán a New Level Empire koncertje lesz a nagy esti szenzáció, amelyre a rendezvény főtámogatója, a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából backstage-belépőket is lehet nyerni, közös fotózási lehetőséggel a bandával. Szombaton hattól a Fiúk zenekaré a színpad, utánuk pedig a Lilium Acoustic varázsolja el a közönséget. Vasárnap pedig az Iszkiri gyerekműsorát élvezhetik a legkisebbek.

Az elegáns füredi helyszínen a parthoz nagyon közel felállított víziszínpad különleges élményt kínál mindenkinek, és a sztárfellépők után minden este a BalatONkoncert rezindesn DJ-je, Matthew Lenner gondoskodik a remek hangulatú bulizásról.

A következő két helyszín augusztusban Zamárdi és Balatonföldvár lesz, ahol kifejezetten strandbulit szerveznek, vagyis a derékig érő vízben pancsolva lehet majd olyan sztárok műsorát élvezni, mint Pápai Joci, Caramel, a Honeybeast, a Magashegyi Underground, a Dirty Slippers, a MangoRise, az Ocho Macho, a Hősök vagy a Kelemen Kabátban.

Bővebb információ: www.balatonkoncert.hu

Facebook/Balatonkoncert.hu

Fotók: Szilágyi Gábor/BalatONkoncert.hu

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.