Grafénruhát viselnek a Quantum versenyzői

Megállapodást kötött a Quantum  Racing és az innovatív vitorlás ruhákat gyártó magyar 878 márka a 2022-2023-as szezonra. Ennek értelmében a Quantum Racing csapatának tagjai a 878 szabadidőruházatát fogják használni a következő két szezonban. A megállapodás részeként a Quantum Sailing a 878 versenyvitorlázást segítő, viselhető technológiai újításait is  használni fogja.

A Quantum Sails 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy a vitorláskészítés művésztét és tudományát ötvözve megalkossa a lehető leggyorsabb és legversenyképesebb vitorlákat. Napjainkban ugyanilyen elszántsággal törekednek a szolgáltatásaik magas színvonalára, munkatársaik képzésére, ügyfeleik támogatásra, illetve a fiatal vitorlázók mentorálásra is.

A Quantum Racing Team a Quantum Sails tesztcsapata is, amelynek tagjai között tucatnyi élvonalbeli profi vitorlázót találunk. Őket a szakértelmük és tehetségük miatt választottak ki, illetve azért, mert azonosulni tudnak a Quantum Racing program céljaival. A csapat tagjainak nemcsak az a célja, hogy minél több versenyt megnyerjenek, hanem hogy részt vegyenek a termékfejlesztésben, a stratégiai partnerekkel való kapcsolatok kiépítésében is. Szokatlan módon, személyesen ők tartják a kapcsolatot a közel 90 000 fős rajongótáborral is.

A 878-nak ez már a második partneri megállapodása, hiszen a 69F Sailing repülő (foiling) hajóosztály vitorlázói már most a 878 ruháit viselik. Ez hatalmas elismerés, különösen azt figyelembe véve, hogy a cég mindössze két éve alakult Székesfehérváron. Ez idő alatt bebizonyította, hogy egyedülálló szereplő a vitorlás iparágban a grafénből készült innovatív ruháikkal és ruhákba beágyazható technikai és elektronikai megoldásaival.

A cég teljes grafén portfóliója egyedülálló technikai ruházat a piacon, mert nemcsak ultrakönnyű és szuper-rugalmas, hanem kitűnő hőtartó és hővezető tulajdonsággal is rendelkezik. A cég a ruházati termékek mellett egyedülálló technológiai megoldásokat is kínál profi vitorlázók számára, így növelve a csapatok teljesítményét és sebességét. A hajlékony kijelzővel ellátott vért, például a hajó műszereinek adatait mutatja egy vezetéknélküli kapcsolat segítségével, így a csapat minden tagja hozzáfér a számára fontos információkhoz akkor is, ha éppen nincs a műszerek közvetlen közelében.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.