A Kékszalag a sétányon

Ha távol vannak a vízen történő események, nézd meg őket közelebbről a Kékszalag idején a füredi Tagore sétányon! A Vitorlázás Magazin különleges kiállítással készült az idén: az ingyenesen látogatható köztéri galériánkban hat fotós 12 remek képén mutatjuk be a nagy verseny különböző arcait.

Három különböző módon is bemutatjuk 6 válogatott fotós (Kóczián Rita, Török Brigi, Böröczky Bulcsú, Cserta Gábor, Kollmann András, Szántó Áron) válogatott képeit a Kékszalag különböző arcairól: a Vitorlázás Magazin legfrissebb, idei 4-es számában hat képet, online galériánkban tizennyolcat, a füredi Tagore sétányon pedig további tucatnyi remek felvételt teszünk közzé.

A Kékszalag ideje alatt (július 22-24 között) látható ingyenes galériánk bemutatja a verseny számos különböző arcát: a katamaránok rohanását, a naplementében hajózó mezőny kitartását, a szélben fodrozódó vízen folyó küzdelmet vagy éppen a szélcsendbe meredt víztükrön zajló „állóháborút”. A képeket igyekeztünk úgy válogatni, hogy megjelenítsék Európa legrégebbi tókerülő versenyének minden sajátosságát; a technikai versenyt, a küzdőszellemet és a kitartást, a sportszerűséget és az összetartozás érzését. És persze mindezek fölött azt a hihetetlen kalandot, amit a Kékszalag immár lassan száz éve jelent.

Tisztelettel hívunk minden kedves érdeklődőt: gyertek, kössetek ki Füreden – még ha nem is hajóval, mert az a verseny napjaiban elég nehéz, de legalább képletesen értve mindenképpen – és nézzétek meg hatalmas képeken azokat a csodálatos felvételeket, amelyeket sokkal kisebben tudunk csak a magazin oldalain vagy a képernyőn a világ elé tárni.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.