BUDAPEST BOAT SHOW: A LEGJOBB ÚJÍTÁSOK

Kommunikációs támogatással, kedvezményes kiállítási árakkal és felületek biztosításával segíti elő a hajóipari újításokat a Budapest Boat Show-t rendező Hungexpo.

Kommunikációs támogatással, kedvezményes kiállítási árakkal és felületek biztosításával segíti elő a hajóipari újításokat a Budapest Boat Show-t rendező Hungexpo.

Az idei Budapest Boat Show Újdonság Pályázatot két kategóriában hirdették meg, így hajó gyártók és forgalmazók, valamint hajózáshoz kapcsolódó kiegészítőket és szolgáltatásokat kínálók is indulhattak. A beadott anyagok magas színvonalú szakmai elbírálásának érdekében a Budapest Boat Show szervezői független szakembereket, illetve újságírókat (köztük magazinunk főszerkesztőjét) kértek fel értékelésre. A hét tagú zsűri a beérkezett pályázatokat a következőképpen értékelte:

Hajó kategória:

Első helyezett lett a Média & Marketing kft. Flaar 37 elnevezésű vitorlása, amely egy teljes egészében hazai tervezésű és gyártású, gyenge szelekre optimalizált versenyhajó.
Második helyre a Flaar Kft. hajója került, mégpedig a Flaar 5.3, mellyel a gyártó cég egy kiváló ár/értékű edző hajót kínál kis tavak edzői számára kisebb hajók kíséréséhez vagy táborok szervezéséhez.
Harmadikként rangsorolta a zsűri a LUKA30 vitorlást, mely egy 30 lábas verseny és túravitorlás, amit a könnyű kezelhetőség és szállíthatóság jellemez.

Kiegészítő kategória:

Első helyre került az Elvstrøm EPEX vitorla, amely az EPEX és GLP membrán kombinációjából egyedülálló technológiával készül, mely strapabíró felületet és hosszú élettartamot eredményez.
Második lett a Yapp mobil applikáció, ami a hazai charterpiac első online hajóbérlést biztosító alkalmazása. Az applikáció a bérléstől kezdve a last minute ajánlatokon keresztül egészen a biztosításkötésig mindenre kínál megoldást.
Harmadik a SEAJET hajófestékek és Shogun 033 algavédő festék, amely 20 egyéb algavédő festék közül egy 2015-2016-os Európai teszten az első helyezést ért el. Alkalmas minden kedvtelési célú hajó típusra 40 csomó sebességig.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.