Flaaros TOP3 a Szóló Balatonkerülőn

Összesen 19 hajó vágott neki az idei Szóló Balatonkerülőnek, amelyen az előző évekhez hasonlóan most is együtt indultak a 8 méteres és a 11 méteres hajók. Az első három helyen három Paloznakon épült hajó ért célba.

Az idén is a sportos Flaar hajók taroltak a szeptember utolsó napján rendezett Szóló Balatonkerülőn: az első helyen a Scharf Máté nyert a Nelson Flottalízinggel (Flaar 26RR), a második helyen Fazekas László futott be a Fazékkal (Flaar 26 Air), a harmadik helyen pedig Varga Lajos végzett a Nelsonnal, amely ugyan egy 8m Pro, de az is a paloznaki gyárban készült.

Az immár 22. alkalommal rendezett egyszemélyes tókerülő Fa Nándi „találmánya”. Az idei versenyen 19 egység indult a Csopak-Aliga-Almádi-Keszthely-Csopak útvonalon, a győztes 17 óra 18 perc alatt teljesítette a távot.

Bár a Szóló Balatonkerülőt eredetileg 8 méter alatti hajókra írták ki, de az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is indulhattak kvázi vendégként 11 méteres hajók is, amelyek eredményeit külön értékelték. Az öt nyolc méternél hosszabb hajó „különversenyét” az abszolút harmadik helyen befutó Keller András nyerte a #1 nevű Code 10-essel.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.