Beneteau Oceanis 30.1: All-in

Nagyot dobhat a Beneteau az idén bemutatkozó újdonsággal, az Oceanis 30.1-es sorozattal. Ez a hajó tökéletes kompromisszumnak tűnik teljesítmény, komfort és nem utolsósorban ár tekintetében. Nagy sláger lehet – kielemezzük, hogy miért.

Már csak néhány hetet kell aludnunk, és kipróbálhatjuk a Beneteau nagyon ígéretes újdonságát, az Oceanis 30.1-es a Balatonon – ígérte Láng Róbert, a francia márka hazai képviseletének vezetője. Ezt most tényleg nagyon várjuk, mert a világ legnagyobb hajógyártójának új alsó-középkategóriás modellje mindent tud, ami ahhoz, kell, hogy nagy durranás legyen a hazai piacon. Sőt, talán még annál többet is. Nem túl nagy, így könnyű manőverezni vele – de elég kényelmes hat felnőtt számára. Rendelhető rúdkormányos és felhúzható tőkesúlyos változatban is, így könnyen szállítható és sekély vízbe is kimerészkedhetünk vele. Ráadásul a Finot-Conq iroda tervei alapján készített testformának és a kategóriában szokatlanul bőséges és jól variálható vitorlázatnak köszönhetően fürge is. És a tetejébe a forgalmazó szerint még az ára is „rendkívül versenyképes” lesz… És mindez még messze nem minden!

A teljes cikk a Vitorlázás Magazin 2019/4-es számában olvasható! Keresse a nagyobb újságárusoknál, vagy rendelje meg itt!

 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.