Olimpikoni vizit Orfűn

Alig 500 mérföldnyire a Volvo Ocean Race negyedik szakaszának célja előtt négy hajó is elbújt egy időre a többiek elől a tengeren. Nagyon szoros befutó várható.

Olimpiai felkészülés ma és 30 évvel ezelőtt címmel rendezett fórumbeszélgetést az Orfűi Vitorlás Egyesület és az Orfűi Turisztikai Egyesület csütörtök este Orfűn, a Medvehagyma Házban.

Dr. Kollár Lajos a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke kérdezte a két olimpikont. Az életpályák egyes szakaszait párhuzamosan hallhatta a közönség a meghívott vendégektől, akik az olimpiai részvételükig színes beszámolókkal avatták be a hallgatóságot felkészülésük, pályájuk műhelytitkaiba. Szó volt életpálya-modellről, edzőkről, sportvezetőkről, hajókról és minden egyéb sportfelszerelésről, ami a felkészülés során szükséges volt vagy lett volna. 30 éves összehasonlításban hallhattunk két külön világról és két emlékezetes olimpiáról.

A következő orfűi fórumbeszélgetés március 22-én lesz, dr. Dulin Jenő ad elő A Magyar Vitorlázás Története című könyvéből, feledhetetlen sztorikat.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.