Budapest Boat Show: több idő az innovációkra

Meghosszabbította a Budapest Boat Show-n észtvevő hajóipari cégek újdonságainak bemutatkozási hivatott Innovációs Pályázat beadási határidejét a szervező Hungexpo.   

A Budapest Boat Show előtt meghirdetett újdonság pályázat minden évben jó lehetőség a kiállító cégeknek arra, hogy az ahhoz kapcsolódó sajtómegjelenésekkel egy kicsit jobban bedobják magukat a köztudatba. Az ötlet működik, hiszen nem egy vállalkozás könyvelhet már el olyan sikersorozatot, amelynek köszönhetően egyre inkább az iparág nagy újítói között tartják számon. Erre jó példa a vitorlás (és mostanában elektromos) hajókat gyártó Flaar, amely ismertség és elismertség terén sokat profitált az elmúlt évek nekik jutó (megérdemelt) díjesőjéből.

A Covid miatt február végéről március 18-21-re halasztott jubileumi, 30. Budapest Boat Show innovációs pályázatának új beadási határideje január 25., így még van lehetőségük a későn ébredőknek összeállítani az anyagot. Pályázni két kategóriában – vitorlás/motoros/elektromos hajó illetve hajózással kapcsolódó felszerelések, termékek – lehet. Mindkét kategóriában az első három helyezett kaphat díjakat, plusz külön elismerés jár a legjobb hazai fejlesztésért és a legzöldebb termékért is.

A nevezés feltételei:

Határidő: 2021. január 25., hétfő
Nevezési díj: 20.000 Ft + ÁFA/pályázat
Díjazottak értesítése: 2021. február 18.

A pályázat benyújtása:

Elektronikus úton: boatshow@hungexpo.hu
Tárgy: Budapest Boat Show 2021 – Újdonság Pályázat

Díjak

Az első kategóriában a díjazottak maximum 200.000 kedvezményt kapnak a pályázatban résztvevő hajó kiállítási díjaiból, megjelennek a kiállítás mintegy 15 millió forint médiaértékű kommunikációjában (tematikus magazinok online felületei, social és weboldal megjelenés, DM kommunikáció), bemutathatják fejlesztésüket a színpadi programban, valamint Budapest Boat Show Újdonság Pályázat díjazott matricát kapnak termékükre.

A második kategóriában a díjazottak megjelennek a kiállítás mintegy 15 millió forint médiaértékű kommunikációjában (tematikus magazinok online felületei, social és weboldal megjelenés, DM kommunikáció), és bemutathatják fejlesztésüket a színpadi programban.

Különdíjasok megjelennek a kiállítás mintegy 15 millió forint médiaértékű kommunikációjában (tematikus magazinok online felületei, social és weboldal megjelenés, DM kommunikáció), és bemutathatják fejlesztésüket a színpadi programban.

Nevezési feltételek:

A pályázaton csak a Budapest Boat Show kiállítói vehetnek részt!

Az első kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi vagy külföldi forgalmazó és gyártó, akinek 2020. január 1. és 2021. február 1. közötti időszakban készült el vagy került forgalomba, új vitorlás, motoros vagy elektromos hajómodellje, vagy meglévő modelljének továbbfejlesztett, módosított, megújított változata.

A második kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi és külföldi forgalmazó és gyártó, akinek van olyan saját gyártású, vagy általa Magyarországon forgalmazott terméke, mely a hajózáshoz, hajógyártáshoz kapcsolódik, és 2020. január 1. és 2021. február 1. közötti időszakban készült el az első darab a termékből, vagy került először forgalomba.

A pályázat elbírálását egy, a Hungexpo Zrt. által felkért független szakmai újságírókból és szakemberekből álló bizottság végzi, amelynek magazinunk főszerkesztője is tagja.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.