Bizonytalan a Budapest Boat Show megrendezése – virtuális kiállítás biztosan lesz

Hivatalos közleményben tájékoztatta a Hungexpo Zrt. a partnereit arról, hogy a cég jelenlegi előzetes helyzetmegítélése szerint a Budapest Boat Show elmaradásának valószínűsége jelentős. Virtuális kiállítás viszont biztosan lesz.

A Hungexpo Zrt. folyamatosan figyelemmel kíséri a kormányzati kommunikációt, és amint a kiállítás megrendezését érintő döntés születik, sajtótájékoztató keretében tájékoztatást nyújt, és a korábbi évek közös munkájának szellemében, minden partnerével személyesen egyeztet a 2021-es Budapest Boat Show-t érintő együttműködésről – adta hírül a cég egy közleményben.

Ugyanakkor megkezdték a Budapest Boat Show virtuális változatának megvalósítását. Bővebb információ a virtuális kiállításról itt olvasható.

Természetesen a végleges helyzetet a ténylegesen meghozatalra kerülő kormányzati intézkedések tükrében fogjuk megítélni, és a Hungexpo Zrt. erről is tájékoztatni fogja partnereit – ígérik a Hungexpo.

„Hiszünk benne, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás, és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cégeként továbbra is hisz az élő rendezvények, a személyes találkozások hatékonyságában és erejében, és bízunk benne, hogy minél hamarabb személyesen is találkozhatunk a Hungexpo új és megújult pavilonjaiban” – áll a társaság közleményében.

A düsseldorfi hajókiállítás törléséről nemrég adott ki közleményt Európa legnagyobb szakipari expójának szervezője, amely itt olvasható.

 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.