Best of Vitorlázás

Megjelent a Vitorlázás Magazin Hajó Extra különszáma, benne 33 hajó bemutatójával és tesztjével. A hiánypótló kiadvány különleges gyűjtemény, a piac legfontosabb modelljeivel – és elektromos hajós melléklettel.

Az az érdekes a digitális térben, hogy – bármennyire képzavarnak tűnik – kézzelfogható visszajelzéseket ad. Esetünkben arról, hogy mire mennyire kíváncsiak Önök, kedves olvasóink. Online kiadásunk és Facebook-csatornánk olvasottsági- és elérési adatiból tisztán látszik, hogy a legnépszerűbb olvasmányaink az elmúlt években a hajóbemutatók voltak. Persze, ez nem túl meglepő: autós újságot is azért szoktak vásárolni, hogy autókról olvassanak bennük – miért lenne másképp ez egy hajós magazin esetében?

Innen jött az ötlet, hogy elkészítsük, és önálló kiadványként piacra dobjuk saját legjobb hajós cikkeink egyfajta „Best of”-gyűjteményét.

Négy év terméséből válogattuk össze a Vitorlázás Magazin legjobb hajós menetpróbáit és bemutatóit. Akad köztük néhány olyan írás is, amely csak a hajók parti/kiállítási bejárásai alapján készültek – ezek BEMUTATÓ rovatcím alatt szerepelnek kiadványunkban. A cikkek döntő többsége azonban saját tapasztalatainkon alapul, hiszen az elmúlt 4 évben rengeteg hajót volt alkalmunk kipróbálni, sokszor igazi szaktekintélyek (például: Litkey Farkas, Petrányi Zoltán, Kaiser Kristóf, Büki Gábor, Németh Enikő) társaságában. Ezek MENETPRÓBA fejléccel szerepelnek kiadványunkban.

Látva azt, hogy mekkora figyelem övezi hajós menetpróbáinkat, örömmel áldoztunk egy rendkívüli, 7. extra lapszámot csakis ezeknek.

Hiánypótló kiadványunkban (hiszen ismeretink szerint még sosem készült hazánkban hasonló gyűjtemény) 34 hajó szerepel, ami nagyjából a fele az elmúlt 4 év termésének. Igyekeztünk változatos összeállítást felkínálni a legszebb/legfontosabb modelleket kiválasztva, és saját személyes kedvenceit is előkeresve a régi lapszámokból.

Ugyanakkor néhány „bonus track”-kel is készültünk, vagyis több új hajóbemutatót is készítettünk a szép októberi időben, kifejezetten erre a lapszámra szánva. És idei 6-os lapszámunkhoz hasonlóan, ezúttal is külön mellékletet szántunk az elektromos hajóknak is – hiszen ezek képviselik az újhajó-eladások közel felét.

Reméljük, hiánypótló kiadványunkkal nemcsak a hajóvásárlók információ-igényét elégítjük ki, hanem könnyebben átvészelhető lesz a hosszú téli szünet is.

 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.