Interaktív hajókiállítás Balatonfüreden

Két hét múlva Balatonfüreden a Hajógyári Kikötőben várják a vitorlázás szerelmeseit és az életmódot is jelentő sport iránt érdeklődőket a szezonnyitó hajókiállításra, ahol több más eszköz mellett 25 vitorlást is ki lehet majd próbálni.

Két hét múlva Balatonfüreden a Hajógyári Kikötőben várják a vitorlázás szerelmeseit és az életmódot is jelentő sport iránt érdeklődőket a szezonnyitó hajókiállításra, ahol több más eszköz mellett 25 vitorlást is ki lehet majd próbálni.

Forrás: Vitorlázás Magazin

Két hét múlva a vízre kerül a Budapest Boat Show, Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye. A kiállítás Balatonfüred Boat Show néven várja a látogatókat 2017. május 12-14. között a Hajógyári Kikötőben.

A szezonindító eseményen nagy hangsúlyt kap az interaktivitás – ennek értelmében a legtöbb kiállítási darab kipróbálható lesz. A vízen kiállított több, mint 25 hajó nem csak körbejárható lesz, de a kiállítók ígérete szerint az érdeklődőket próbaútra is viszik. De az interaktivitás jegyében a legtöbb kiállított vízi sporteszközzel is lehet majd élesben ismerkedni, így a látogatók vízre szállhatnak egy-, illetve többtestű verseny és tanuló hajókon is.

A szervezők persze más látványosságokkal is készülnek: szombaton lesz például flyboard bemutató a kikötő vize fölött, és a Balatonfüredről rajtol majd el a Balatoni Nagyhajós Évadnyitó Regatta is, amelynek mezőnye méretes flottát vonultat majd fel. A verseny leggyorsabb résztvevői, a katamaránok szabadidejükben a Balatonfüred Boat Show-n horgonyoznak majd, ráadásul két különlegesség is helyet kap a kiállításon: Kele és Sámson, a két magyar óceáni evezőshajó.

A programok mellett természetesen fontos szereplő lesz az eddig már több mint húsz bejelentkezett kiállító a hajózáshoz és vízi sportokhoz kapcsolódó számos felszereléssel, szolgáltatással és kiegészítővel. A kiállítás helyszínén az érdeklődők találkozhatnak majd a Vitorlázás Magazin stábjának képviselőivel is, akik egy kis fejtörő játékra invitálják az érdeklődőket.

A május 12-14. közötti Balatonfüred Boat Show izgalmas és látványos élmény lesz minden érdeklődőnek. A belépés ráadásul regisztráció esetén ingyenes, így ajánlott a weboldalon előre megadni az adatainkat az akadálymentes belépésért. További információk a www.boatshow.hu weboldalon találhatók.

A Balatonfüred Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, a Balatoni Hajózási Zrt., és a Balatonfüredi Hajógyári Kikötő, médiapartnere a Vitorlázás Magazin.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.