Jön a nagy balatoni seregszemle!

Világújdonságok és minden korábbinál népesebb kiállítói flotta várja a látogatókat szeptember 7. és 9. között a Balaton Boat Show-n, a Kenese Marina Portban a 23. alkalommal megrendezendő seregszemlén ott lesz mindenki, aki számít.

Világújdonságok és minden korábbinál népesebb kiállítói flotta várja a látogatókat szeptember 7. és 9. között a Balaton Boat Show-n, a Kenese Marina Portban a 23. alkalommal megrendezendő seregszemlén ott lesz mindenki, aki számít.

A balatoni hajókiállítás növekvő jelentőségét jó jelzi az, hogy az idén egy igazi világpremierre is sor kerül a Kenese Marina Portban: bemutatkozik a szlovén Greeneline vadonatúj elektromos modellcsaládja. De emellett felvonul a legtöbb hazai hajóforgalmazó újdonsága is, és ahogy megszokhattuk már, ezek jórészét ki is lehet majd próbálni. A Balaton egyik legexkluzívabb kikötőjében, a Kenese Marina-Portban rendezett kiállításon az ismert hajómárkák mellett a hajózáshoz szükséges kiegészítők (ruhák, cipők, valamint ékszerek) is helyet kapnak.

A rendezvény kiváló lehetőséget kínál arra is, hogy a hajózás iránt érdeklődők, hajóvásárláson gondolkodók személyesen is megismerkedjenek a forgalmazókkal, kiválasszák az igényeiknek megfelelő járművet, lehetőség szerint ki is próbálják azokat. Nem elhanyagolandó szempont az sem, hogy az őszi seregszemlével egy időben tudják a gyártók a legkedvezőbb feltételeket kínálni a következő szezonra megrendelt hajókra, de a kiegészítőket, ruházatot forgalmazók is ekkor indítják el őszi akcióikat.

A Balaton Boat Show-t több program, nyereményjáték és bemutató is színesíti. Látható lesz az 50. Kékszalag alkalmából összeállított fotókiállítás is. A Boatshow információi és a kiállítók tekintetében a helyszínen egy mobilapplikáció is segíti majd a tájékozódást.

A Close2You iBacon alapú megoldásának köszönhetően a területet bejárva mindig aktuális újdonságokról kaphatunk tájékoztatást, de az applikáción keresztül lesz elérhető az idei látogatói kvízjáték is, melynek keretében értékes ajándékokat nyernek majd a helyesen kitöltők. A rendezvény ideje alatt szakemberek, ismert vitorlázók beszélgetnek hajózásról, tapasztalatokról a Magyar Tenger közreműködésével, délutánonként pedig a Vitorlázás Magazin szervezésében is nyilvános szakmai eszmecserékre kerül sor.

További információk:

www.balatonboatshow.hu

www.facebook.com/balatonboatshow

MI IS OTT LESZÜNK!

Az előző évekhez hasonlóan idén is találkozhatnak a Vitorlázás Magazin stábjával a kenesei kiállításon. Nem csak különleges, kiállítási kedvezményekkel várjuk majd olvasóinkat és partnereinket, de velünk lesz magazinunk állandó jogi szakértője, dr. Csicsely Tamás is, aki minden ügyes-bajos szabályzási kérdéssel kapcsolatban várja kérdéseiket. A tavalyi kiállításhoz hasonlóan az idén is megrendezzük a Vitorlázás Magazin Facebook-csatornáján folytatott szavazást, amelynek keretében a látogatók lájkokkal voksolhatnak a seregszemle legszebb/legjobb/legérdekesebb hajójára, amelyet következő lapszámunkban be is mutatunk majd.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.