Gladiatorok a magyar vizeken!

Hirdetés – A vitorlázás legjobb kiegészítő sportja az állva evezés, mert akkor is a vízen lehetsz, ha nincs jó szél. A felfújható SUP-ok pedig lehetővé tették, hogy könnyedén magunkkal vihessünk a hajóra a deszkánkat.

2020-ban végre Magyarországon is elérhetők a Gladiator SUP-ok, amik híresen jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, és roppant népszerűek Nyugat-Európában. A gyártó 3 év garanciát ad, és magas minőséget kínál, viszont a deszkák árait a középkategóriában tartották. A szelep és a pumpa olasz gyártmányú, a legjobb a piacon.

A Gladiator termékskálája szokatlanul széles, minden igényre kínálnak deszkát kezdőtől a profiig, könnyed evezősöktől, a rutinos túrázókig.

A deszkákat 5 sorozatba csoportosította a gyártó: Light, Pro, Design, Elite és Art. Minden deszka szettben érkezik, tehát kapunk hozzá biztonsági kötelet bokapánttal, US boxos szkeget, hordtáskát, pumpát, javítókészletet és evezőt.

A Light sorozat a belépő kategória, de már itt is találunk jó túradeszkát. A Pro csoportban vannak a legjobb ár/érték arányú standard túra és all-round SUP-ok. A Design és az Art sorozatok a legnépszerűbb Pro deszkákat vették alapul, amik extravagáns festést kaptak. Az Elite család deszkáiba tették bele mindenből a legjobbat: verseny szkeg, woven drop stitch szövet, 100% karbon evező, extra erős pumpa.

Ha most próbálod ki először, ha rendszeresen szeretnél vízi túrázni, ha profi evezős vagy, a Gladiator deszkái között megtalálod a neked való típust, és még dizájnban is választhatsz hozzád illőt, hogy az evezés élménye teljes legyen.

 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.