Parádés kezdés a Melges 24 VB-n!

Helsinkiben ma elkezdődött a Melges 24 osztály 20. világbajnoksága. Ezúttal 15 nemzet 59 hajója kezdte meg a küzdelmeket az augusztus 4-én pénteken véget érő világbajnokságon. Köztük két magyar egység, akik azonnal remekeltek az első futamon.

Helsinkiben ma elkezdődött a Melges 24 osztály 20. világbajnoksága. Ezúttal 15 nemzet 59 hajója kezdte meg a küzdelmeket az augusztus 4-én pénteken véget érő világbajnokságon. Köztük két magyar egység, akik azonnal remekeltek az első futamon.

A földvári FGF Sailing Team Bakóczy Róbert kormányzásával és Rozsnyay Domonkos, Takàcsy Kristóf, Takàcsy Levente, Buza Bence legénységgel 2. helyen ért célba az olasz Andrea Rachelli vezette egység mögött. Jó volt már az előjel is, hiszen Robiék megnyerték a próbafutamot.
Harmadik lett a másik magyar hajó a  Seven Five Nine.  Ott Csoltó Ákos a kormányos, Tomai Balázs, Weöres Botond és Pesti Gábor alkotja a legénységet.
Nem utolsó sorban pedig fontos, hogy a versenyrendezőséget Fluck Bence vezeti! Rögtön nehéz dolguk akadt a változó szélben a második futam pályájának kitűzésével és a mezőny elrajtoltatásával. Végre a sokadik próbálkozásra délután elkezdődött és zajlik a második futam is.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink