A Webasto légkondicionálókkal és fűtésekkel meghosszabbíthatja a hajózási szezont

Az időjárás nem akadály! Legyen szó forró nyári nappalokról, vagy hűvös őszi estékről, a Webasto hajós légkondicionálók és fűtőkészülékek változó időjárási körülmények között is kényelmes hajózást tesznek lehetővé. A Webasto tetőablakok modern megjelenést és szellőzést biztosítanak, az árnyékolórendszer pedig a fedélzeten nyújt védelmet a napsugárzás ellen.

Igen forró nyári heteken vagyunk túl. A magas külső hőmérséklet mellett a hajókabin hőmérséklete is egyre elviselhetetlenebbé válhat, amely lehetetlenné teszi a hajókabinban való alvást, vagy akár a tartózkodást. A Webasto BlueCool sorozat légkondicionáló rendszerei minden típusú hajó számára ideális megoldást nyújtanak, legyen szó egy- vagy több kabinnal rendelkező hajóról. A BlueCool légkondicionálók MyTouch interaktív érintőképernyős kezelőelemével kényelmesen vezérelheti a klimatizálást, sőt, a BlueCool Connect alkalmazással telefonjáról is bárhonnan és bármikor kezelheti a légkondicionáló készüléket, csak internet-hozzáférés szükséges.

Szeretne hűvösebb időben, vagy késő ősszel is vízre szállni? A Webasto levegős és vizes fűtési megoldásaival ez is lehetséges. A levegős Air Top típusú kompakt fűtőkészülékekkel rövid idő alatt, egy légcsatornarendszeren keresztül kellemes meleg lesz hajójában, a vizes fűtőkészülékek pedig egyenletes hőelosztást és akár használati melegvizet is biztosítanak.

Air Top levegős fűtőkészülék jellegrajza

BlueSky elektromos működtetésű tolótető

A modern megjelenésű elektromos működtetésű BlueSky tolótetővel beengedheti a friss levegőt. A tolótető beépítése és kezelése egyszerű. Az elektromos működtetésnek köszönhetően a tetőszellőző könnyen használható, és a panel bármely kívánt helyzetben megállítható. A tömítéssel kombinált bukó/toló mechanika teljes vízzárást biztosít.

A Telescopic Shade 2500 napellenző az egyetlen olyan árnyékolórendszer, mely nagy sebességnél, teljesen nyitott állapotban is használható. Beépíthető a cockpit, a hátsó fedélzet vagy a flybridge területén és egy gombnyomással működtethető. Az okos és előremutató tervezésnek köszönhetően a termék könnyedén testre szabható és tökéletesen illeszkedik a hajó stílusához. A Telescopic Shade 2500 napellenzőt már sikerrel építettük be az Aqwia Wia 520 típusú elektromos hajójába.

Telescopic Shade 2500 árnyékoló a Wia 520 elektromos hajóban

Ha szeretne velünk személyesen is találkozni, látogasson meg bennünket szeptember 6-8-ig a Balaton Boat Show kiállításon!

További információért keresse fel a webasto.hu weboldalt.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink