Egyéb

Fájdalmas nyelés, keserű szájíz: a reflux egy elég alattomos betegség, ami sajnos emberek millióinak életét keseríti meg. Ha nincs komolyabb egészségügyi probléma a háttérben, tudatos étkezéssel is sokat segíthetünk magunkon. Szinte minden második felnőtt tapasztal rendszeresen átmeneti gyomorégést. Ha Önt is érinti, ezt a cikket mindenképpen olvassa el!
Továbbra is alig használható a szél Genovában, szerdán a Laser Radial mindkét csoportja tudott futni egy futamot, Érdi Mári a 11. helyen végzett.
A szövetség elnöksége legutóbbi ülésén véglegesítette és jóváhagyta a 2019-re érvényes versenynaptárat. Idén összesen 185 bejelentett versenyt rendeznek a magyar vitorlássportban.
Jól jelezte az Európa legnagyobb hajós seregszemléjeként számon tartott Boot Düsseldorf kiállítás, hogy milyen erős manapság a hajóipar és kapcsolódó ágazatok: ennyi csodát még sosem lehetett látni, mint az idei kiállításon. A Budapest Boat Show egy hónappal rendezett kiállítás részleteiről a Vitorlázás Magazin február 20-án megjelenő 2019/1-es számában olvashatnak részletes beszámolót, itt most egy csokornyi képpel villantjuk fel a látnivalókat. Fotók: Messe Düsselrodf/Constanze Tillmann
A korábbi bajnok Oman Air és a szabadkártyás Team Wales hajója is felborult az Extreme Sailing Series cardiffi (Wales) fordulójának harmadik versenynapján.
Ha már elég volt a Kékszalagból, a versenyekből és a melegből, akkor itt egy igazi ciukuság-bonbon a likebalaton.hu jóvoltából: vitorlázó cicák.
Az első napon gyenge, a másodikon és a harmadikon már frissebb szélben zajlottak a futamok. Az is kiderült, hogy a Jeney-De Jonghe kettős utazhat a 29er vébére.
Két magyar egység is rajthoz áll a 470-es Európa-bajnokságon a bulgáriai Burgaszban. Gyapjasék az első 15-öt, Litkeyék a mezőny első felét célozták meg.