Bali a hajózás szerelmeseinek is tartogat csodákat (X)

Bali hallatán sok minden eszünkbe jut – béke, nyugalom, csend, gyönyörű tájak, tengerpart, különleges kultúra, izgalmas gasztronómia. Ezek mindegyikében részünk lehet, ha ellátogatunk erre a csodás indonéz szigetre, ám van még valami, ami miatt megéri egy jól megszervezett Bali nyaralás mellett dönteni.

Ez pedig nem más, mint a vitorlázási és egyéb hajózási lehetőségek, amiket szintén kiélvezhetünk az ott tartózkodásunk alatt. Bali nemcsak a pihenni és strandolni vágyók paradicsoma, hanem azoké is, akik rajonganak a hajózásért.

Próbáljuk ki a helyi tradicionális hajókat!

Baliról, mint más trópusi paradicsomról, általában a napozás, strandolás, búvárkodás jut eszünkbe, ezek ugyanis a legnépszerűbb tengerparti elfoglaltságok. A Bali nyaralás azonban azoknak is tartogat élményeket, akik szeretik hajón tölteni az idejüket. A kristálytiszta víz, a hűsítő passzát szél és a környező tájegységek lenyűgöző látványa számukra is emlékezetes pillanatokat nyújtanak.

Ha nem ragaszkodunk a vitorlázáshoz, és nyitottak vagyunk az új kalandokra, akkor kipróbálhatjuk a tradicionális indonéz hajót, a jukungot, amivel lassabban, de annál alaposabban tudjuk bejárni a közeli sziklás partokat, barlangokat.

Luxushajózásra, vitorlázásra is van lehetőségünk

Ha luxusélményekre vágyunk, akkor felszállhatunk egy luxushajóra is, ahol kivételes kényelemben lehet részünk a magas színvonalú kényelmi szolgáltatásoknak köszönhetően. Balin akkor is megtalálhatjuk a megfelelő programot, ha inkább a vitorlázáshoz húz a szívünk, ugyanis sok olyan partszakasz van, ahol ideálisak a hullámok hozzá.

A Bali nyaralás mindenkinek tökéletes választás, aki egy élménydús utazásra vágyik, ami tele van pihenéssel, kikapcsolódással. Ugyanakkor a hajózás szerelmeseinek sem okoz csalódást, hiszen számos lehetőség van arra, hogy „meglovagoljuk” a hullámokat.

Bármi is a cél, ami miatt útnak indulunk, szervezzük meg körültekintően az utazásunkat. Ha pedig bármiben bizonytalanok vagyunk, esetleg kérdések merülnek fel bennünk, akkor kérjük tapasztalt utazók segítségét! (X)

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink