Bali a hajózás szerelmeseinek is tartogat csodákat (X)

Bali hallatán sok minden eszünkbe jut – béke, nyugalom, csend, gyönyörű tájak, tengerpart, különleges kultúra, izgalmas gasztronómia. Ezek mindegyikében részünk lehet, ha ellátogatunk erre a csodás indonéz szigetre, ám van még valami, ami miatt megéri egy jól megszervezett Bali nyaralás mellett dönteni.

Ez pedig nem más, mint a vitorlázási és egyéb hajózási lehetőségek, amiket szintén kiélvezhetünk az ott tartózkodásunk alatt. Bali nemcsak a pihenni és strandolni vágyók paradicsoma, hanem azoké is, akik rajonganak a hajózásért.

Próbáljuk ki a helyi tradicionális hajókat!

Baliról, mint más trópusi paradicsomról, általában a napozás, strandolás, búvárkodás jut eszünkbe, ezek ugyanis a legnépszerűbb tengerparti elfoglaltságok. A Bali nyaralás azonban azoknak is tartogat élményeket, akik szeretik hajón tölteni az idejüket. A kristálytiszta víz, a hűsítő passzát szél és a környező tájegységek lenyűgöző látványa számukra is emlékezetes pillanatokat nyújtanak.

Ha nem ragaszkodunk a vitorlázáshoz, és nyitottak vagyunk az új kalandokra, akkor kipróbálhatjuk a tradicionális indonéz hajót, a jukungot, amivel lassabban, de annál alaposabban tudjuk bejárni a közeli sziklás partokat, barlangokat.

Luxushajózásra, vitorlázásra is van lehetőségünk

Ha luxusélményekre vágyunk, akkor felszállhatunk egy luxushajóra is, ahol kivételes kényelemben lehet részünk a magas színvonalú kényelmi szolgáltatásoknak köszönhetően. Balin akkor is megtalálhatjuk a megfelelő programot, ha inkább a vitorlázáshoz húz a szívünk, ugyanis sok olyan partszakasz van, ahol ideálisak a hullámok hozzá.

A Bali nyaralás mindenkinek tökéletes választás, aki egy élménydús utazásra vágyik, ami tele van pihenéssel, kikapcsolódással. Ugyanakkor a hajózás szerelmeseinek sem okoz csalódást, hiszen számos lehetőség van arra, hogy „meglovagoljuk” a hullámokat.

Bármi is a cél, ami miatt útnak indulunk, szervezzük meg körültekintően az utazásunkat. Ha pedig bármiben bizonytalanok vagyunk, esetleg kérdések merülnek fel bennünk, akkor kérjük tapasztalt utazók segítségét! (X)

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.