címke: repülő hollandi

3 hónapja
Remek eredményekkel kezdték az évet Repülő Hollandi hajóosztályban a magyarok: összesen négy párosunkat is éremmel térhetett haza a floridai St. Petersburgban rendezett világbajnokságról.
10 hónapja
A tizennégyszeres világbajnok páros, Majthényi Szabolcs és Domokos András nyerte az SVE szervezésében lebonyolított Repülő Hollandi és Csillaghajó bajnokságot. A Csillaghajósok között Gereben Márton és Gereben Péter (SVE) bizonyult a legjobbnak.
1 éve
Pár nappal ezelőtt fejeződött be a repülő hollandisok Garda-tavon megrendezett világbajnoksága, amelyen rendkívüli dolog történt. A többszörös világbajnok Majthényi Szabolcs – Domokos András  párosból Domokos Andrásnak haza kellett utaznia, ezért Horgos Tamás ugrott be a helyére. A három vitorlázó végül harmadik helyen zárta a világbajnokságot. A többi magyar egység pedig egy 13., egy 18., egy 23. és egy 30. helyet szerzett. 
2 éve
Megszerezte a 14. aranyérmét is a Majthényi Szabolcs-Domokos András páros a spanyolországi Alteában, a Földközi tengeren megrendezett idei Repülőhollandi világbajnokságon.
4 éve
Hazai, balatonföldvári vizeken nyerték hatodik Európa-bajnoki címüket a Spari repülő hollandis menői, Majthényi Szabolcs és Domokos András. A verseny utolsó előtti napján két futamban is elsőként értek célba, így a pénteki befejező menettől függetlenül győztek .