címke: American Magic

3 éve
Két tökéletes rajt – két sima győzelem. Ez a Luna Rossa Prada Pirelli Team mérlege a Prada Kupa második elődöntőjéből, amelyben az olaszok az éppen csak versenykész állapotba hozott Patriottal (American Magic) csaptak össze, magyar idő szerint péntek hajnalban Auckland partjainál. A jenkik új sebességrekorddal vigasztalódhattak.
3 éve
A Luna Rossa felett aratott, immár ötödik futamgyőzelmével az INEOS Team UK veretlenül zárta az Amerika Kupa felvezető versenysorozatát, Sir Ben Ainslie gárdája ezzel simán bejutott a Prada Kupa döntőjébe. Az olaszoknak ehhez még meg kell mérkőzniük az American Magic-kel – ha az amerikaiaknak sikerül megjavítaniuk az AC75-ös hajót a jövő héten.  
3 éve
Komoly meglepetést okozva, két meglehetősen sima győzelemmel nyitott az INEOS Team UK a 36. Amerika Kupa második elő-szériáján, a Round Robin első két párbaján.
3 éve
Több mint három év várakozás és a decemberben futott Karácsonyi Kupa után a jövő héten megkezdődik a 36. Amerika Kupa felvezető versenyeinek azon szakasza, amikor már tétre mennek a győzelmek és a vereségek.
3 éve
Az utolsó versenynap utolsó futamán dőlt el, ki nyeri a 36. Amerika Kupa első felvezető versenyét, a Prada Christmas Race-t az új-zélandi Auckland partjainál. A nyitónapon erősen bekezdő American Magic és a címvédő Emirates Team New Zealand között ugyanis pontegyenlőség alakult ki, így a kiwik és az olasz Luna Rossa összecsapása döntött a győzelemről.