címke: Alex Thomson

3 éve
A korábbi hajósérüléssel még csak megbirkózott, de az egyik kormánylapát törése már sok volt: Alex Thomson hivatalosan is feladta a Vendée Globe-ot.
3 éve
Átvette a vezetést Charlie Dalin (Apvia) Thomas Ruyant-tól a Vendée Globe-on. Ez volt a tizedik helycsere az élen a rajt óta, és Dalin a hatodik, aki az élre állt. Thomson másfél napja javít, ha minden igaz, sikerülni fog a dolog – és érdekes, hogy háromszor is négykor előzték meg. Rövid összefoglaló a Vendée Globe-ról.
3 éve
Ismét bukott egy helyet a Vendée Globe-on sokáig vezető Alex Thomson, aki sérülést talált a hajóján. Még kérdéses, hogy tovább tud-e menni. Közben az élen vitorlázó Ruyant is technikai gondokkal küzdött, de ő csak árbócot mászott.
3 éve
Nagyot hajrázott Thomas Ruyant (LinkedOut) az előző 24 órában: megfutotta a verseny kezdete óta regisztrált legjobb egynapos időt (21,5 csomós átlag), és átvette a vezetést Thomsontól.
3 éve
Tucatnyi hajó, vagyis az élboly nagyja már a déli féltekén vitorlázik a Vendée Globe-on. Thomson továbbra is vezet. Le Cam hősiesen kitart a 4. helyen az R4-esével, pedig a verseny eleje óta csak a 11. a leggyorsabbak rangsorában, mégis 5 perccel veri magát. Nem lehet eléggé méltatni a teljesítményét, ezért megvizsgáltuk a számok tükrében.