Jön, de csúszik a Dér Kupa

Az eredeti tervektől eltérően nem szombaton, hanem vasárnap rajtol az Orfűi Vitorlás Egyesület és a Compass Sailing Club közösen versenye, a XVI. Dér Kupa a Siófok és Tihany közötti vízterületen.

A XVI. Dér Kupa mezőnye az eredeti tervek szerint november 5-én, szombaton 11:00-kor rajtolt volna el Balatonszéplakról, a vitorláskikötő előtti vízterületről, mivel azonban a jelenlegi időjárás-előrejelzés szombatra esőt jósol, a szervezők november 6 vasárnap 11:00 órára tették át a verseny indulásának időpontját. Pályarövidítés bármely pályajelnél lehetséges, a szabályok szerint.

A regattára YS I/1, YS I/2 YS II, YS III, NAU370, NAU 330, Magyar Cruiser Class, 25-ös túrajolle hajóosztályokban lehet nevezni.

Az eredményhirdetés a verseny napján Siófokon, 16 órakor lesz. A pontos helyszínt az online hirdetőtáblán teszi közzé a rendezőség. A 2021. évi Dér Kupa eredményhirdetésére szintén a versenyt követően kerül sor.

A versenykiírás, versenyutasítás és a versennyel kapcsolatos információk az online hirdetőtáblán: https://mvszhirdetotabla.hu/der-kupa-2022 és az esemény Facebook-oldalán érhetők el.

PÁLYARAJZ:

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.