Hamarosan Balaton Boat Show!

Szeptember 8. és 10. között az ország legnagyobb vízi hajókiállítása a Balaton Boat Show várja látogatóit a Kenese Marina Portban. Az idén 22. alkalommal megrendezésre kerülő seregszemlén a hazai hajós piac minden jelentős képviselője jelen lesz.

Szeptember 8. és 10. között az ország legnagyobb vízi hajókiállítása a Balaton Boat Show várja látogatóit a Kenese Marina Portban. Az idén 22. alkalommal megrendezésre kerülő seregszemlén a hazai hajós piac minden jelentős képviselője jelen lesz.

A Balaton egyik legexkluzívabb kikötőjében, a Kenese Marina-Portban rendezett kiállításon az ismert hajómárkák mellett a hajózáshoz szükséges kiegészítők (ruhák, cipők, valamint ékszerek) is helyet kapnak. Tavaly a balatonkenesei kiállítás bizonyult az elmúlt 10 év legnagyobb kínálatát felvonultató eseménynek, a szerevezők pedig az idei évre sem várnak mást. A jelentkezés ugyan még zajlik, de a kiállítói helyek lassan elfogynak, így érdemes sietni annak, aki kiállítóként részt szeretne venni a szeptemberi Balaton Boat Show-n!

A rendezvény kiváló lehetőséget kínál arra is, hogy a hajózás iránt érdeklődők, hajóvásárláson gondolkodók személyesen is megismerkedjenek a forgalmazókkal, kiválasszák az igényeiknek megfelelő járművet, lehetőség szerint ki is próbálják azokat. Nem elhanyagolandó szempont az sem, hogy az őszi seregszemlével egy időben tudják a gyártók a legkedvezőbb feltételeket kínálni a következő szezonra megrendelt hajókra, de a kiegészítőket, ruházatot forgalmazók is ekkor indítják el őszi akcióikat!

A Balaton Boat Show-t több program, nyereményjáték és bemutató is színesíti. A Vitorlázás magazinnal közös szervezésben folytatódik a tavaly sikerrel indult hajós beszélgetés, a Volvo Kávészünet, melynek keretében délutánonként, a bárteraszon, szakemberek, ismert vitorlázók beszélgetnek hajózásról, tapasztalatokról, tanácsokról, könnyed stílusban, közérthetően.

Kiemelt látványossága lesz az idei események a „Cirkálóktól a Katamaránokig: legendák a Kékszalagon” című fotókiállítás, amely a Magyar Vitorlás Szövetség, az Erste World és Kollmann András fotós közös tárlata, amelyen a Kékszalag legendás hajói, a legmodernebb katamaránok és a hajók kormányosai mutatkoznak be. Emellett az idei Kékszalag-győztes, Litkey Farkas katamaránja nem csak képeken, hanem élőben is megcsodálható lesz a helyszínen.

Szeptember 1-ig kedvezményes elővételi jegyek, a helyszínen pedig látogatói nyereményjáték várja majd az érdeklődőket! Amennyiben kedvezményes áron szeretnénk belépőjegyet vásárolni, érdemes regisztrálni a Balaton Boat Show weboldalán. Kövessék a híreket, kiállítói ajánlatokat és a programok részleteit az esemény folyamatosan frissülő weboldalán és Facebook-csatornáján.

További információk:
www.balatonboatshow.hu
www.facebook.com/balatonboatshow

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.