címke: tengeri vitorlázás

2 hónapja
Megdöntötte az egykezes Antarktisz-kerülés eddigi rekordját az ausztrál Lisa Blair, aki 92 nap és 18 órás idejével bő 10 napot borotvált le az eddigi csúcsból.
2 hónapja
Jaj úgy élvezem én a strandot – szól a felejthetetlen sláger. Na, de vajon hol? Itthon vagy külföldön? És ha túl a határon, akkor melyik az a tengerpart, ami a legvonzóbb? Hova indulnak átlagosan a legtöbben, és mit diktál a nyaralási trend az idei esztendőben? Azonnal mutatjuk!
5 hónapja
Tengeri vitorlázási lehetőséget biztosít tagszervezetei részére a Magyar Vitorlás Szövetség és a Pomerániai Vitorlás Szövetség annak az együttműködésnek a keretében, amelyet nemrég jelentett be az MVSZ.
6 hónapja
Hosszú várakozás előzte meg a Bavaria újdonságának bemutatását – de nem hiába. A C42-es mindennel rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy kategóriája egyik legjobb hajója legyen. Íme, az első benyomásaink róla!
9 hónapja
Tippek azoknak, akik bármilyen okokból nem utaznak melegebb éghajlatra az európai tél elől, ám továbbra is szeretnének hódolni szenvedélyüknek, és vízre szállnak a mínuszok ellenére.