címke: Prada Pirelli Team

3 éve
Mintha Hollywoodban írták volna a 36. Amerika Kupa forgatókönyvét: egymás után a harmadik versenynapon is döntetlent „játszott„ egymással a döntő két résztvevője! A címvédő Emirates Team New Zealand és a kihívó Luna Rossa megint egy-egy futamgyőzelmet aratott szombaton, így a fej-fej melletti csata folytatódik...
3 éve
Gyűrte és dagasztotta egymást a címvédő Emirates Team New Zealand és a kihívó Luna Rossa az Amerika Kupa döntőjének második napján, de ezúttal sem sikerült meglépnie egyik csapatnak sem. Mindkét legénység egy-egy futamsikert ért el, ezzel 2:2 eddig a döntő állása.
3 éve
Szoros versenyeket és döntetlen eredményt hozott a 36. Amerika Kupa döntő-sorozatának első napja. Az első versenyt a címvédő kiwik nyerték, a másodikat viszont az olaszok. Az első összecsapások fényében alighanem izgalmas folytatásra számíthatunk…
3 éve
Elkezdődnek a várva várt végső összecsapások a címvédő új-zélandi és a kihívó olasz csapat között a 36. Amerika Kupáért. Mutatjuk a menetrendet.
3 éve
Előbb elhalasztották, most pedig hivatalosan felfüggesztették a holnaptól tervezett párharcokat a 36. Amerika Kupáért folytatott küzdelemsorozaton Új-Zélandon a járványhelyzet miatt életbe lépett helyi korlátozások miatt. A szervezők vizsgálják a lehetőségeket. Eredmény még nincs, kivételért lobbiznak.