címke: Perini Navi

6 hónapja
Így terveznek luxusjachtot – mutatja be videóján a Perini Navi a kecses és káprázatos újdonsága, az X/Y 47m E-volution példáján.
1 éve
Különös jelentőséggel bírt a Perini Navi gyönyörű, hatalmas és drága csodahajója, a Seahawk az olasz gyártó számára: ezzel demonstrálták ugyanis a cég új építési filozófiáját. Ránézésre úgy foglalhatnánk össze: hatalmas méretek szép csomagolásban.
2 éve
Megmenekült a csődtől a Perini Navi: karácsony előtt két nappal 80 millió euróért elkelt a patinás olasz hajógyártó. A vevő az olasz The Italian Sea Group (TISG), a világ egyik legnagyobb szuperjacht-gyártója.
2 éve
Értékesítették a Perini Navi 55,7 méteres csodáját, a Rosehearty nevű luxus-vitorlást. Igaz, tulajdonosváltás leginkább formai ügyletnek tűnik, hiszen házon belül, az Edminston kötelékében cserélt gazdát a hajó – számolt be róla a Superyacht Times.
3 éve
Nem fiatal, mégis egyre jobb hajó a Perini Navi egyik legpompásabb alkotása, a Victoria. A luxusvitorlás nemrégiben esett át a harmadik felújításán, és bátran kijelenthetjük, hogy szebb és jobb, mint új korában.