címke: Land Rover Bar

7 éve
Drámai küzdelem után esett ki a Softban Team Japan az Amerika Kupáért folytatott küzdelemből. Legyőzője, az Artemis ma nem bírt a kiwikkel – de ebben benne volt egy ijesztő hiba is, amikor Outteridge lecsúszott a fedélzetről.
7 éve
Nagy meglepetésre kiestek a 35. Amerika Kupáért folytatott küzdelemből a britek, miután az új-zélandiak 5:2-re verték őket.
7 éve
Lapzártánkig sajnos még csak az előselejtezők és az első középdöntők zajlottak le a 45. Louis Vuitton Amerika Kupáért folytatott végső küzdelemsorozatban Bermudán. Ezek azonban máris érdekes eredményekkel szolgáltak, és azt mindenképpen előre jelzik, hogy nincs papírforma, szinte bármi megtörténhet, és simán születhet meglepetés. És persze a sebesség is egyre csak nő… Elemzésünkben összefoglaljuk mindazt, amit az első hat versenynap alapján tudni lehet és érdemes.
7 éve
Megindult a visszaszámlálás, hiszen május 26-án megkezdődik a Louis Vuitton Amerika Kupa mindent eldöntő viadalsorozata Bermudán. Magazinunk idei második számában megjelent cikkében előzetest adunk a verseny lebonyolításáról, az új hajókról, és óvatos esélylatolgatásba is bocsátkozunk.
7 éve
Sorra mutatják be az Amerika Kupa döntőjére készített legújabb hajókat a csapatok. A Land Rover BAR volt az első, amely hivatalosan vízre tette saját versenygépét, de a napokban már az Emirates Team New Zealand katamaránjáról is kiszivárgott az első kép az internetre.