címke: élsport

3 hónapja
Vezető helyen került az első tíz helyezett számára rendezett dupla pontos futamba ILCA 6-ban a Trofeo Princesa Sofia regattán, méghozzá tizennégy pontos kényelmes előnnyel.
3 hónapja
Remek eredményekkel kezdték az évet Repülő Hollandi hajóosztályban a magyarok: összesen négy párosunkat is éremmel térhetett haza a floridai St. Petersburgban rendezett világbajnokságról.
3 hónapja
A rekordhajszoló maxi trimaránoktól a nyugati irányú földkerülés valamennyi rejtelméig, a Boot Düsseldorf újdonságaitól az Év Hajója választás nyerteseiig rengeteg izgalmas olvasmány a most megjelent Vitorlázás Magazin 2024/1-es számában. Egy kis tartalmi ízelítő.
4 hónapja
Egy arany és egy ezüstérmet szerzett a magyar csapat az ILCA 6 Európa bajnokságon. A győzelmet Érdi Mári, a második helyet Vadnai Jonatán szállította, Vadnai Benjamin pedig egy ötödik helyet húzott be.
4 hónapja
Különleges eseményre gyűlhetnek össze a vitorlázás szerelmesei február 24-én a Budapest Marriott Hotel dísztermében: a több évnyi szünet után most először újra megrendezendő Vitorlásbál elegáns tavaszváró találkozóként és nemhivatalos előszezon-ünnepélyként csábítja a sportág szereplőit és hódolóit.