címke: Amerika Kupa

1 hónapja
Két ausztrál skipper, Slingsby és Outteridge párharcát hozta a SailGP harmadik, New York-i fordulója is, de az idén először a japán csapat végzett az élen.
3 hónapja
Az Airbus segítségével fejleszti az American Magic csapat a következő Amerika Kupás megmérettetésen használt egytestű repülő hajóját. Íme egy videó a fejlesztésről és az első tesztmodellről a vízen!
1 éve
Évekig tartott, mire a szakma és a közönség elfogadta a 35. Amerika Kupán fejlődésük csúcsát villogtató repülő katamaránokat, mégis elköszönünk tőlük. Mi a váltás oka, mi volt a baj ezekkel a hajókkal? Ennek jártunk utána.
2 éve
Biztosan nem ér még ma véget a 35. Amerika Kupáért folytatott küzdelem, hiszen az amerikaiak a hatodik párbajban végre megszerezték az első győzelmüket a kiwik ellen. Így hétfőn még folytatódik a verseny.
2 éve
Ötnapi szünet után a végső összecsapásokkal folytatódott a 35. Amerika Kupáért zajló küzdelem. A kihívó új-zélandiak az első két futamon elverték a címvédő amerikaiakat.
2 éve
Megindult a visszaszámlálás, hiszen május 26-án megkezdődik a Louis Vuitton Amerika Kupa mindent eldöntő viadalsorozata Bermudán. Magazinunk idei második számában megjelent cikkében előzetest adunk a verseny lebonyolításáról, az új hajókról, és óvatos esélylatolgatásba is bocsátkozunk.
2 éve
Azok a szerencsés nézők, akik a bermudai Hamiltonban jártak mostanában, már elcsíphették az első versenyjeleneteket az Amerika Kupa döntőjére készülő csapatok között. Persze, ez még csak gyakorlás.
8 éve
A világ legjobb vitorlázói a világ leggyorsabb hajóin – így szól a 34. AC egyik jelmondata. A tétel első fele eddig is ismert volt, az AC mindig is a versenyvitorlázás legelitebb osztályát jelentette, amióta pedig tudni lehet, hogy a következő versenyt merev szárnyú katamaránokkal fogják vívni, nem sok kétség férhet a második állításhoz sem. De ne szaladjunk ennyire – azaz 2013-ig – előre, nézzük, hogyan áll napjainkban az AC világa, és mire számíthatunk idén.
1