Az RSM volt a leggyorsabb, de az Opel 50-50 nyerte a Fehér Szalagot

Az RSM Sailing Team nyerte a ma rendezett Fehér Szalag versenyt. Vándor Robiék csapata az AC45-ös katamaránnal immáron két szalagot is megszerzett, hiszen az éjszakai versenyen is ők nyertek.

Az RSM Sailing Team nyerte a Fehér Szalag versenyt, de mivel kísérő motorosukban a kelleténél több ember utazott, így végül az Opel Fifty-Fitytit hirdették ki győztesnek, miután a Prevital visszalépett…

Az ölébe hullott a győzelem az Opel Fifty-Fifty csapatának a Fehér szalagon, miután az élen végző RSM2-őt kizárták, a második helyen befutó Prevital pedig visszalépett a versenyből. No nem mintha Józsa Marciék ne dolgoztak volna meg a sikerért…

A befutó után Vándor Robiék még örültek és bizakodtak, hiszen úgy tűnt, már csak a Kékszalag hiányzik az RSM csapatnak az idei szalag-gyűjteményből – hiszen az éjszakai verseny, az idén először megrendezett Ezüst Szalag után a Fehér Szalagon is ők nyertek. Az eredményhirdetésre azonban már minden más lett.

Végül ugyanis a harmadikként befutó Józsa Márton kormányozta Opel Fifty-Fifty nyert a tényleges sorrendben a negyedik helyen célba érő Black Jack és az ötödikként érkező IRF előtt – amelyek a második és harmadik helyre léptek előre. Utánuk következett The Red Team Quantum Hungary, a Bogi, a Sporttech Jedi Business, a Pauger Evergreen, és a Tunderbird.

Fotó: hunsail.hu (MVSz) Cserta Gábor

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.