Tengeri iskolahajóra lehet jelentkezni

Tengeri vitorlázási lehetőséget biztosít tagszervezetei részére a Magyar Vitorlás Szövetség és a Pomerániai Vitorlás Szövetség annak az együttműködésnek a keretében, amelyet nemrég jelentett be az MVSZ.

A most felkínált lehetőség keretében a Pogoria nevű háromárbocos iskolahajón lehet megismerkedni a tengeri vitorlázás rejtelmeivel. A Pogoria méretes „bárka”, hiszen teljes hossza közel 48 méter, vitorlafelülete 1000 m2. Egyszerre 43 fő vehet részt a körúton – a kapitány és a tisztek irányításával te is a legénység tagja lehetsz – hívja fel a figyelmet az MVSZ. Az út célja a kikapcsolódás mellett, a gyerekek, serdülők és felnőttek (tanárok) képzése az egy hetes Földközi-tengeri hajóutak során.

Időpontok: 2022. július 9-16. vagy július 16-23. vagy július 23-30.

15-30 év közötti fiatalok jelentkezését várják.

A hajó a következő kikötők valamelyikéből indul: Genova, Nizza, Loano, Imperia, Monaco. A Pogoria pontos kifutási helyét az indulás előtt egy hónappal adja meg a szervező.

A részvételi díj 492 EUR/fő/hét, mely tartalmazza a hajó teljes üzemeltetési költéségeit (kikötőhely, üzemanyag, személyzet stb.) , szállást és étkezést.

Utazás egyénileg vagy a Lengyelországból érkező transzfer busszal.

Jelentkezési határidő: 2022. március 15.

Jelentkezés és további információk Mohos Katalinnál a mohos@hunsail.hu e-mail címen.

Legyél te a következő hajóskapitány, teszteld magad a tengeren!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.