Június 20-án jön az első nagyhajós túrverseny

Az eredeti időpontban, vagyis június 20-án rendezik meg az idei év egyik első nagyhajós túraversenyét, a Tramontana-Sennebogen Kupát.

Összhangban az országos jogszabályi előírásokkal és az MVSz vonatkozó ajánlásaival, a korábbi évek hagyományain és az eredeti kiíráson úgy módosítottunk, hogy a verseny megtartható legyen, de vigyázni tudjunk egymásra – írják sajtóközleményükben a szervezők.

A versenyre kizárólag VIHAR rendszeren keresztül fogadnak el nevezést, 2020. június 18.-án éjfélig. A Tramontana-Sennebogen Kupa több osztály számára ranglistaverseny, de az MVSz döntése alapján szeretettel várjuk azon osztályok jelentkezését, amelyeknek valamely bejelölt ranglistaversenye elmaradt és szeretnék azt pótolni.

Az idei verseny annyiban lesz más, mint a korábbiak, hogy ezúttal nem lesz helyszíni nevezés, a nevezési csomagot a VIHAR rendszerben nevezett hajók számára összekészítik, és azt június 19-én pénteken átadják, de kérik, hajónként csak egy fő jöjjön érte.

A szokásos szombat esti, díjkiosztóval egybekötött vacsora idén elmarad, az eredményeket haladéktalanul közzéteszik a www.tramontana.hu oldalon és más fórumokon.

A 2020. évi Tramontana-Sennebogen Kupa díjkiosztójára jövőre, a 2021. évi versennyel együtt kerül sor.

A szervezők felhívják a figyelmet arra is, hogy vendéghajók kikötésére a Hajógyári Kikötőben nincs lehetőség.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.