Jövőre is Budapest Boat Show!

Már csak kilencvenkét nap van hátra a jövő évi szezonnyitónak is tekinthető Budapest Boat Show kapunyitásáig. Nem árt már jó előre beírni a naptárba az év legfontosabb iparági seregszemléjét!

Már csak kilencvenkét nap van hátra a jövő évi szezonnyitónak is tekinthető Budapest Boat Show kapunyitásáig. Nem árt már jó előre beírni a naptárba az év legfontosabb iparági seregszemléjét!

Közeledik a 2017-es év vége, ami azt jelenti, hogy újra egyre közelebb kerülünk a szezonnyitáshoz. Sajnos addig még sokat kell aludnunk, de egy sokkal közelebbi esemény, ha nem is feledteti, de megtöri a várakozással töltött hónapokat. Természetesen a Budapest Boat Show-ról van szó, amely 2018. február 22-25. között újra várja a hajósokat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Aki hosszabb ideje követi figyelemmel a kiállítást, az bizonyára észrevette, hogy az elmúlt időszakban látványos növekedésnek indult a rendezvény. Ebbe a felfele ívelő szakaszba tökéletesen beleillet az idei, 2017-es Budapest Boat Show. A kiállítás újra, immáron harmadik alkalommal adott otthont két pavilonban a több mint 90 kiállítónak, a több mint 100 hajónak és a 30.000 látogatónak, mely a hajókiállításra és a Budapest Motor Fesztiválra érkezett.

A jövő évi Budapest Boat Show fő témája a folyami hajózás lesz, így lehetőség nyílik rá, hogy jobban megismerkedjünk a fővárosi Duna szakaszban rejlő szépségekkel és hajós lehetőségekkel. A téma, a megszokott módon visszaköszön majd a Programszigeten és a GENERALI Kikötő Színpadon is, így szó lesz a Dunai hajózásról kis- és nagyhajókkal, kajak-kenu túrákról, evezésről és hajós kirándulásokról is. A Programszigeten, pedig újra helyet kap a Bemutató Medence, amely 2018-ban is megtelik bemutatókkal és látványosságokkal.

A programok mellett természetesen bemutatkozik a teljes hazai hajó paletta, beszéljünk akár vitorlás, motoros vagy elektromos hajóról. Megtalálható lesz továbbá számtalan kiegészítő, felszerelés és ruházat, de nagyobb hangsúly kerül a vízi sportokra is.

A kiállítás főtámogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, médiapartnere a Vitorlázás Magazin.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.