51. Kékszalag: több mint verseny

Néhány nap múlva, július 18-án reggel 9-kor rajtol az 51. Kékszalag mezőnye. De a Balaton nagy ünnepe nem csak a versenyről szól: számos parti program is várja az érdeklődőket. Íme, mik lesznek!

Ahogy az utóbbi években megszokhattuk, nem csak a versenyzésről szól a Kékszalag: az idén is rengeteg remek parti program várja az érdeklődőket. Már szerdán megnyitják az idén 90 éves Magyar Vitorlás Szövetség történetét bemutató kiállítást, de emellett lesznek jó kis családi programok is a vitorlazzitthon.hu standjánál, vitorlás szimulátor kicsiknek és nagyoknak – hogy csak néhányat említsünk. Csütörtökön nem csak hatalmas kivetítőkön lehet majd követni a verseny alakulását, hanem 16 órától győztesváró parti is lesz, ami nem csak a befutóig tart. A balatonfüredi móló környéke egészen a Gyógytérig idén is tele lesz kiállítók standjaival – többek között a Vitorlázás Magazin is jelen lesz mindenféle helyszíni aktivitásokkal és teljes stábbal – esténként pedig koncertek is lesznek. A részletes program nagyítható képünkön böngészhető.

Találkozunk a Kékszalagon!

Kövess minket a Facebookon!

[et_pb_article_lister admin_label="Cikklistázó 3 db" _builder_version="3.19.4" articles_num="3" selection="on" only_img="on" featured_only="off" importance="off|off|off" age_restriction="off" exclude_exists="on" articles_layout="vertical_2" featured_img="on" pretitle="off" author="off" date="off" lead="off" /] [et_pb_article_lister admin_label="Cikklistázó 3 db" _builder_version="3.19.4" articles_num="3" selection="on" only_img="on" featured_only="off" importance="off|off|off" age_restriction="off" exclude_exists="on" articles_layout="vertical_2" featured_img="on" pretitle="off" author="off" date="off" lead="off" /]

Ajánlataink