Katalógus: Wia CC

Rövid kivonat ízelítőül a Vitorlázás Magazin Hajókatalógus Extra Különkiadványából – egy a 175 hajóbemutató cikk közül.

A munkahajónak, kísérőmotorosnak, horgászcsónaknak, bérhajónak és bulimobilnak egyaránt alkalmas CC egyszerű felépítésű: középen, a hajótest egyharmadánál nő ki az árnyékolóval fedett kormányállás, előtte az orrban kétszemélyes napozó, (alatta sok tárolóhellyel), mögötte könnyen átjárható, hatalmas nyílt tér. Hátul két üléssé alakítható, kihajtható napozómatrac található, amelyek remekül úsznak velünk, ha kell. A bulifaktort sok más rejtett kiegészítő is szolgálja. Az oldalfalakba integrált konzol-előkészítések változatos célokat szolgálhatnak: van külön tartórendszer elektromos jetboardok vagy SUP-ok számára, van horgászfelszerelés-rögzítőrendszer, de akár vizisí vagy más eszközök vontatását szolgáló akasztók is kérhetők.

A hatáslánc is sokféle lehet: kívánságra akár 40 (!) kW-os motorral is szerelik, amellyel akár 28 km/h-ás sebességre is képes, de kérhető belőle 5 kW-os„jogsi” nélkül is vezethető változat is. A hajó hatótávolsága is lenyűgöző: lítiumos akkumulátor-csomaggal akár 140 kilométert is képes lehet megtenni egyetlen töltéssel!

Fotó: Török Brigi

Wia CC főbb adatok:

Hossz: 6,95 m
Szélesség: 2,35 m
Merülés: 0,6 m
Férőhelyek: max. 8 fő
Motor: 5-60 kW
Akkumulátor: 8-12 óra
Max. sebesség: 11-28 km/h

További 174 hajó bemutatójáért keresd a Vitorlázás Magazin Hajókatalógus Extra különszámát a Rely/Inmedio újságárusoknál, vagy rendeld meg itt!

 

 

Kövess minket a Facebookon!

[et_pb_article_lister admin_label="Cikklistázó 3 db" _builder_version="3.19.4" articles_num="3" selection="on" only_img="on" featured_only="off" importance="off|off|off" age_restriction="off" exclude_exists="on" articles_layout="vertical_2" featured_img="on" pretitle="off" author="off" date="off" lead="off" /] [et_pb_article_lister admin_label="Cikklistázó 3 db" _builder_version="3.19.4" articles_num="3" selection="on" only_img="on" featured_only="off" importance="off|off|off" age_restriction="off" exclude_exists="on" articles_layout="vertical_2" featured_img="on" pretitle="off" author="off" date="off" lead="off" /]

Ajánlataink