címke: szuperjacht

9 hónapja
Sok szép hajó van a világon, de kevés az olyan, amely nem is egy, hanem két világsztár birtokában is volt már. Az eredetileg Amphitrite néven épült modern klasszikus nem illik a vadonatúj csodák sorába, retró stílusa mégis különlegessé teszi. És persze a tulajdonosaik is…
1 éve
Különös jelentőséggel bírt a Perini Navi gyönyörű, hatalmas és drága csodahajója, a Seahawk az olasz gyártó számára: ezzel demonstrálták ugyanis a cég új építési filozófiáját. Ránézésre úgy foglalhatnánk össze: hatalmas méretek szép csomagolásban.
2 éve
Néhány nappal az orosz ukrán háború kitörése után megélénkült a világtengerek luxusjacht-forgalma a Marine Traffic adatai szerint: a Putyinnal jó viszonyt ápoló oligarchák eszesebbei igyekeztek biztonságba helyezni méregdrága játékszereiket. Mint összeállításunkból kiderül: nem sok sikerrel.
2 éve
Félig elsüllyesztettek a spanyol partok közelében egy szuperjachtot, amelynek tulajdonosa vélhetően egy orosz fegyverkereskedő. Az áldozatokkal nem járó süllyesztési kísérletet a hajó főmérnöke, egy ukrán hazafi hajtotta végre.