címke: Rolex Middle Sea Race

1 éve
Elképesztő menet végén sikerült felülmúlnia még a tavalyi remek eredményét is a Wild Joe csapatnak a Rolex Middle Sea Race-en: Józsa Mártonék az egytestű mezőny abszolút második helyezettjeként értek célba!
1 éve
Alig pár órával a rajt után még eléggé együtt van a Rolex Middle Sea Race mezőnye, az élen a Maserati multi 70-es, de az egytestűek között jól áll Józsa Márton csapata, a Wild Joe is.
1 éve
Hagyományosan a partvédő erőd ágyúlövése indítja el október utolsó előtti hétvégéjén a legnagyobb mediterrán jachtversenyt, a Rolex Middle Sea Race-t. Az indulók között az idén is ott a Wild Joe csapata, amely egyszerűen brillírozott a Földközi-tengeren. Ráadásul 2019-ben nem csak nekik szurkolhattunk, hanem még két másik hazai érdekeltségű csapatnak is. Visszatekintő a tavalyi versenyre.
3 éve
A 104 induló hajóból alig 35 ért célba a Royal Malta Yacht Club versenyén, a Rolex Middle Sea Race-en. A Spirit of Yachting videó-sorozat legújabb epizódja erre a rendkívüli versenyre koncentrál. A 606 mérföldes, rendkívül változatos (többnyire viszontagságos) időjárási körülmények közepette rendezett versenyt az orosz legénységgel hajózó JPK 10.80-as Bogatyr, a mezőny egyik legkisebb egysége nyerte YS-számítás szerint, míg az abszolút leggyorsabb George David Rambler 88-asa volt – zsinórban harmadszor. Íme a rendkívül látványos videó!