címke: Red Bull Extreme Sailing Team

5 éve
A Balatonon melegített be a magyar F1-es versenyre a Red Bull két pilótája, Daniel Riccardo és Max Verstappen, akik az 50. Kékszalagon induló osztrák vitorlázó-ászokkal, Roman Hagarával és Hans Peter Steinacherrel próbálták ki a katamaránozást.
5 éve
Felépült Füreden a versenyfalu, a hatalmas kivetítő és a színpad is a helyén. A versenyzők is készen állnak, és mindenki izgatottan készül a jubileumi, 50. Kékszalag Erste Nagydíjra – derült ki a verseny szerdai sajtótájékoztatóján, ahol bepillantást nyerhettünk a csapatok fejlesztéseibe is.
5 éve
Komoly erőkkel vonult fel a Red Bull a jubileumi, 50. Kékszalag Erste Nagydíjra: végül nem is egy, hanem két hajóval is rajthoz állnak. Az Extreme Sailing Series sztárja, Roman Hagara és Hans Peter Steinbacher eredetileg még azt tervezte, hogy az időjárás-előrejelzések függvényében az utolsó pillanatban dönti majd el, hogy a GC32-essel vagy az X40-essel induljanak a versenyen - ám végül úgy határoztak, hogy mindkettővel. Íme a csapat és a nagyobbik hajó bemutatkozása!
6 éve
Július 13-ig lehet jelentkezni az 50. Kékszalag Erste Nagydíj várhatóan élmezőnyben futó, kiválasztott hajóira. A Magyar Vitorlás Szövetség honlapja bemutatta a csapatokat. Ezúttal a többszörös olimpiai bajnok, Roman Hagara által vezetett Red Bull Extreme Sailing Team következik.
1