címke: Peter Burling

3 éve
Egyetlen győzelemre volt szüksége az Emirates Team New Zealandnek ahhoz, hogy megvédje az Auld Mugot, vagyis az Amerika Kupát. A Peter Burling kormányozta Te Rehutai szerdán végig uralta a regattát a Luna Rossával szemben, és hetedik futamsikerével  negyedszer is Új-Zélandon tartotta a világ legrégibb sporttrófeáját.
3 éve
Gyűrte és dagasztotta egymást a címvédő Emirates Team New Zealand és a kihívó Luna Rossa az Amerika Kupa döntőjének második napján, de ezúttal sem sikerült meglépnie egyik csapatnak sem. Mindkét legénység egy-egy futamsikert ért el, ezzel 2:2 eddig a döntő állása.
3 éve
Talán kevesen tippelték volna meg az első futamok előtt, hogy a New York Yacht Club csapata, az American Magic mutatkozik be a legsikeresebben a 36. Amerika Kupáért folytatott küzdelemsorozat első napján. De így volt, a jenkik két futamot is nyertek, és az első nap után vezetnek.
6 éve
Egy igazi versenyző mindennel versenyez - ezt bizonyította Hágában tegnap Peter Burling Amerika Kupás veterán, a Brunel csapat tagja, aki a MAPFRÉS Blair Tuke-kal állt ki a kikötőben egy Optimist-párbajra! Íme, hogy mennek a nagyok kis hajókkal!
6 éve
Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg szombaton Balatonfűzfő önkormányzata és a Jézus Szíve Plébánia a Balaton megáldását. A szertatásra a Fűzfő Marina kikötőben kerül sor a 10 órakor, a Jézus Szíve Plébániatemplomban rendezett szentmise után.